Tilaa muistutus!

Muistutua minua suodattimien vaihdosta 6 kk välein.

Facebook

Vaihto-ohjeet

Näillä ohjeilla vaihdat ilmanvaihtosuodattimet onnistuneesti


1Selvitä IV-koneen merkki ja malli

Ilmanvaihtokoneen merkin näet varmimmin koneen mukana tulleesta käyttöohjeesta, mutta joissain koneissa merkki voi näkyä myös koneen etupaneelissa suoraan. Tarkan mallin kilven löydät yleensä etukannen takaa.

2Selvitä IV-suodattimen vaihtoväli

Yleinen suositus suodattimien vaihtoväliksi on noin puoli vuotta, mutta eri koneiden käyttöohjeet saattavat antaa myös tarkempia tietoja, joihin kannattaa tutustua.

3Mittaa suodatin

Mittaa koneessa olevat suodattimet mittanauhalla; leveys, pituus ja korkeus. Muista sammuttaa kone mittauksen ajaksi.

4Tilaa suodatinpaketti verkkokaupastamme

Valitse ensin ilmanvaihtokoneen merkki ja sen jälkeen löydät tarkemman mallin viereisestä valikosta. Jos omaa mallia ei näy listalla, ole hyvä ja ota yhteyttä fixi@fixi.fi, niin autamme löytämään oikean suodattimen parhaamme mukaan. Tämän jälkeen näet suodattimen mitat ja kuvan, joita voit verrata omiin.

Huomaathan, että voit valita myös kestotilauksen jolloin lähetämme joko 6kk:n tai 12kk:n välin automaattisesti suodattimenne ja lähetämme siitä tiedon tekstiviestillä ja sähköpostitse.

5Vaihda suodatin

Sammuta ilmanvaihtokone ennen vaihtoa. Poista vanhat suodattimet koneesta ja paina samalla mieleen miten päin ne ovat koneessa. Asenna uudet suodattimet oikein päin ja käynnistä kone. Koneen sisällä olevia epäpuhtauksia kannattaa pyyhkiä nihkeällä rätillä.


Video suodattimen vaihdosta

Tilaa IV-suodattimet Yhteystiedot

Asiakaspalvelu Chat
iv-suodatin.fi logo

IV-Suodatin.fi on ilmanvaihtokoneiden suodattimiin ja tarvikkesiiin erikoistunut verkkokauppa.

Asiakaspalvelu

P. 010 8383 300
fixi@fixi.fi

Fixi Oy
Idealinja 13,
90410 Oulu